Solutions

Door "brainpower" te combineren, bedenken wij met ons team van specialisten voortdurend nieuwe "solutions" die inzetbaar zijn op grotere schaal voor ondernemers. Deze solutions vormen de basis van onze dienstverlening en hiermee creëren wij draagvlak om op ICT gebied marktleider te worden voor bepaalde internet diensten in binnen- en buitenland.

Foodshops

Foodshops

Foodshops is een oplossing dat is bedacht voor bezorg-restaurants. Het biedt een alternatief voor de thuisbezorgd en zorgt voor 100% marge aan de ondernemer. Een uniek winkelwagenconcept met een return-to-investment in enkele weken.

SUR-FIND

SUR-FIND

SUR-FIND is een solution dat is ontwikkeld voor Suriname met al doel ondernemers beter vindbaar en zichtbaar te maken op het internet. Tevens dient het zoekportaal als een informatieve site voor de burgers en toeristen die het land bezoeken.

SUR-LIVE

SUR-LIVE

SUR-LIVE is een solution dat is opgezet om mogelijkheden te bieden aan alle ondernemers of particulieren die hun product of dienst op een website willen plaatsen. Wij hebben een eenvoudig concept bedacht dat het mogelijk maakt snel en eenvoudig “online” te kunnen zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Kom langs voor een kop koffie

Bezoek ons adres

  • ESINIT B.V.
  • Hoogoorddreef 9
  • 1101 BA Amsterdam

Wij zijn makkelijk bereikbaar.

Download onze routebeschrijving

Support & Info

info@esinit.nl
0800 - 37 46 480
Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Technische support:
support@esinit.nl
24x7 bereikbaar via de mailbox.